Онлайн-лекція для студентів спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
01.11.2021 р.
Навіть в умовах карантинних обмежень та дистанційного навчання бібліотека продовжує консультувати студентів та співпрацювати з викладачами Поліського університету. 28 жовтня 2021 року відбулася онлайн-лекція «Написання та оформлення курсових робіт з дотриманням академічної доброчесності» для студентів спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ОС бакалавр. Заступник директора бібліотеки кандидат філологічних наук Наталія Завадська
розповіла про джерела наукової авторитетної та достовірної інформації, особливості роботи на кожному з етапів написання та оформлення курсових робіт, головні вимоги до оформлення посилань, цитування та списку використаних джерел, а також наголосила на необхідності дотримання академічної доброчесності.