04 | 10 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 3 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Онлайн-лекція для студентів спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

01.11.2021 р.

AD 28.10.2021

 

Навіть в умовах карантинних обмежень та дистанційного навчання бібліотека продовжує консультувати студентів та співпрацювати з викладачами Поліського університету. 28 жовтня 2021 року відбулася онлайн-лекція «Написання та оформлення курсових робіт з дотриманням академічної доброчесності» для студентів спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ОС бакалавр. Заступник директора бібліотеки кандидат філологічних наук Наталія Завадська

розповіла про джерела наукової авторитетної та достовірної інформації, особливості роботи на кожному з етапів написання та оформлення курсових робіт, головні вимоги до оформлення посилань, цитування та списку використаних джерел, а також наголосила на необхідності дотримання академічної доброчесності.

LiveZilla Live Chat Software