30 | 04 | 2024
Головне меню
Авторизація

Зараз на сайті

Зараз 6 гостей і жодного зареєстрованого користувача на сайті

  • new
  • new

Інструменти виявлення та попередження академічного плагіату

09.10.2023 р.

AD 09.10.2023

 

Академічна доброчесність вважається надзвичайно важливою складовою успішного навчання та наукового дослідження. Вона об'єднує в собі ряд ключових аспектів, серед яких важливість чесності, захисту інтелектуальної власності, відкритості та дотримання стандартів етики під час написання наукових робіт.

09 жовтня 2023 року відбулася зустріч зі студентами бакалаврами та магістрами спеціальностей 122 «Комп'ютерні науки», 126 «Інформаційні системи та технології» та 125 «Кібербезпека та захист інформації». Було обговорено важливість дотримання академічної доброчесності для наукової спільноти та суспільства загалом.

Основні теми дискусії включали: принципи етики у наукових дослідження та необхідність їх дотримуватися під час збору та аналізу інформації, підвищення рівня оригінальності, яке можливе завдяки використанню достовірних джерел та наукового обґрунтування своїх висновків та правила укладання бібліографії і цитування.

Було надано інформацію про ресурси та підтримку, яку можна отримати в разі виникнення питань щодо академічної доброчесності та написання наукової роботи.

Зустріч стала важливим кроком у формуванні свідомих та етичних науковців, які готові до розвитку в науковій спільноті та суспільстві загалом.

LiveZilla Live Chat Software